Alarmsysteem bedrijf

Heeft u een bedrijfspand in uw bezit? Op brandschade, vandalisme en inbrekers zit u niet te wachten. Kies daarom voor een alarmsysteem in uw bedrijf. Lees hier over de verschillende mogelijkheden en gemiddelde kosten van een alarmsysteem.

Kosten alarmsysteem bedrijf

De kosten voor een alarmsysteem in uw bedrijf hangen van een aantal factoren af: hoe groot is uw bedrijfspand, welk type alarmsysteem wilt u en hoeveel ruimtes gaat u voorzien van een alarmsysteem? Bekijk hieronder de gemiddelde prijzen per type alarmsysteem voor een bedrijf.

Type alarmsysteemGemiddelde prijs per stuk (incl. btw)
Rookmelder€ 10 - € 70
Sprinklerinstallatie (per m²)€ 25 - € 50
Bewegingsmelder€ 50 - € 250
Overvalknop€ 65 - € 130
Beveiligingscamera€ 400 - € 900
ToegangscontroleVanaf € 150
AlarminstallatieVanaf € 500

U kunt een alarmsysteem voor een bedrijf los aanschaffen, maar alarmsystemen voor bedrijven zijn ook verkrijgbaar in pakketten. Met een totaalpakket voorziet u uw bedrijf in één klap van de beste beveiliging. Laat u adviseren over de verschillende pakketten. De prijs verschilt niet alleen per pakket, maar ook per aanbieder. Het prijsverschil tussen aanbieders loopt op tot 40%. Vergelijk daarom altijd offertes om de scherpste prijs boven water te halen. Het aanvragen van offertes bij meerdere aanbieders kost normaal gesproken veel tijd. Bij ons niet. Vul binnen 2 minuten ons offerteformulier in en ontvang binnen 2 werkdagen offertes van tot wel 4 specialisten. Leg de offertes naast elkaar en kijk welke specialist de alarminstallatie voor uw bedrijf het voordeligst kan installeren. Ziet u toch van uw klus af? Geen probleem, het aanvragen van offertes is gratis en geheel vrijblijvend.

Alarmsysteem bedrijf offerte

Soorten alarmsystemen voor bedrijven

Voorkomen is beter dan genezen. Het is dan ook belangrijk om uw bedrijfspand te voorzien van de beste beveiliging. Met het aanschaffen van een alarmsysteem voor uw bedrijf beschermt u niet alleen uw pand, maar ook uw personeel. Er zijn verschillende manieren om uw bedrijf te beveiligen:

  • rookmelder
  • overvalknop
  • bewegingsmelder
  • beveiligingscamera
  • toegangscontrole
  • alarminstallatie

Wilt u weten welke beveiliging perfect past in uw bedrijf? Lees snel verder.

Rookmelders

U wilt brandschade voorkomen in uw pand. Kies daarom voor een rookmelder als alarmsysteem in uw bedrijf. Een rookmelder waarschuwt bij het detecteren van rook. Uw personeel heeft zo de kans om het bedrijfspand veilig te verlaten. Is één van uw werknemers het tostiapparaat vergeten uit te zetten en gaat het om een kleine brand in de keuken? U kunt het misschien zelf blussen. Zorg daarom altijd voor een brandblusser en branddeken in uw bedrijf. Zorg ook dat al het personeel op de hoogte is van de dichtstbijzijnde nooduitgang en spreek af wat er gedaan moet worden bij brand. Zorg ook voor genoeg BHV’ers. Er moet tenminste één BHV’er aanwezig zijn per 50 werknemers. Een BHV’er verleent eerste hulp, is in staat om een kleine brand te blussen en leidt overige werknemers naar de nooduitgang.

Naast rookmelders, beschermt u uw bedrijf ook met sprinklers. Sprinklers zijn sproeikoppen aan het plafond die een beginnende brand direct signaleren en starten met het blussen. Hierdoor beperkt u de brandschade in uw bedrijf.

Alarmsysteem bedrijf rookmelder

Bewegingsmelder

Er is ’s nachts een indringer op uw terrein. Deze persoon wilt liever niet gezien worden en werkt dan ook graag in het donker. Met een bewegingsmelder gaat uw verlichting automatisch branden als er iemand langsloopt. Dit schrikt potentiële indringers direct af. Een bewegingsmelder maakt geen melding en is dus niet officieel een alarmsysteem voor u bedrijf, maar helpt wel om inbrekers buiten de deur te houden.

Overvalknop

Heeft u contant geld in uw bedrijf? Een overval gebeurt het vaakst bij bedrijven waarvan overvallers weten dat er veel contant geld aanwezig is. Zorg er daarom voor dat de hoeveelheid contant geld zo beperkt mogelijk is. Door een overvalknop als alarmsysteem te plaatsen maakt u uw bedrijf nog veiliger. Met één druk op de overvalknop wordt een vooraf bepaald persoon of alarmdienst gewaarschuwd. Overvalknoppen werken regelmatig op abonnementsbasis, dit omdat ze in de meeste gevallen verbonden zijn met een alarmdienst. Hiervoor betaalt u een maandelijks bedrag beginnend vanaf zo’n € 15.

Beveiligingscamera

Wilt u dag en nacht in de gaten houden wat zich in en om uw pand afspeelt? Voorzie uw pand van een beveiligingscamera. Heeft u een groot pand? Plaats dan camera’s op verschillende plekken, zodat u zicht heeft op alle belangrijke in- en uitgangen. Met beveiligingscamera’s als alarmsysteem voor uw bedrijf voorkomt u inbraak en vandalisme, omdat criminelen snel de benen nemen wanneer zij denken gezien te worden.

Toegangscontrole

Door het gebruiken van toegangscontrole komen er geen ongewenste personen binnen. Toegangscontrole als alarmsysteem voor uw bedrijf is verkrijgbaar in verschillende soorten. Kies bijvoorbeeld voor toegangscontrole door middel van pasjes, vingerafdrukken, codes of tags. Bij het gebruik van pasjes gebruiken veel bedrijven het logo of de bedrijfsnaam op de pasjes. Het is verstandig om dit niet te doen. Indien één van uw werknemers het pasje verliest en deze wordt gevonden door iemand die er kwaad mee wilt, weet deze persoon gelijk waar hij moet zijn.

Alarmsysteem bedrijf toegangscontrole

Alarminstallatie

Een alarminstallatie is onmisbaar in elk pand. De alarminstallatie waarschuwt u als er een poging tot inbraak wordt gedaan of als er daadwerkelijk is ingebroken. Het alarm gaat af en schrikt de indringer af. Een alarminstallatie sluit u aan op een centrale, zodat de alarmdiensten als eerste melding krijgen van de inbraak, of u sluit hem aan op uw mobiele telefoon. Voor aansluiten van het alarmsysteem op een alarmcentrale betaalt u zo’n € 20 per maand. Een alarminstallatie waarschuwt niet alleen als er daadwerkelijk is ingebroken maar werkt ook preventief. Indringers gaan liever naar een pand waar de kans groter is dat ze niet gesnapt worden. Dus wilt u uw spullen veilig houden en indringers buiten houden? Kies voor een alarminstallatie als alarmsysteem voor uw bedrijf.

Alarmsysteem winkel

U heeft een eigen winkel? De alarmsystemen die gebruikt worden voor bedrijven kunt u ook voor uw winkel gebruiken. Daarnaast zijn er specifieke alarmsystemen voor uw winkel, zoals een beveiligingsrolluik, die relevant voor u kunnen zijn. Kijk voor meer informatie op onze pagina alarmsysteem winkel.

Bespaar op het alarmsysteem voor uw bedrijf

U wilt uw bedrijf dag en nacht beveiligen? Laat een alarmsysteem voor uw bedrijf installeren en houd inbrekers buiten de deur. Wat dit kost? De prijzen verschillen per alarmsysteem, maar ook per specialist. Voor de beste prijs voor uw alarmsysteem in uw bedrijf vergelijkt u offertes. U heeft het natuurlijk erg druk met uw bedrijf en geen tijd om telkens weer losse offertes aan te vragen. Vraag daarom bij ons gratis en geheel vrijblijvend binnen 2 minuten tot wel 4 offertes aan van specialisten bij u in de buurt. Deze offertes ontvangt u binnen 2 werkdagen. Leg de offertes naast elkaar en zie direct welke specialist uw klus het voordeligst uit kan voeren. Door het vergelijken van de verschillende offertes bespaart u tot wel 40% op het alarmsysteem voor uw bedrijf.

Alarmsysteem bedrijf offertes vergelijken