Draadloos alarmsysteem

Met een draadloos alarmsysteem bent u voorzien van een totale beveiliging rondom uw huis. Voorkom hak- en breekwerk en installeer een draadloos alarmsysteem.

Kosten draadloos alarmsysteem

De kosten van een alarmsysteem hangen af van verschillen in de systemen en de ingebouwde extra functies die deze systemen bevatten. Een draadloos alarmsysteem is verkrijgbaar en leverbaar door diverse merken en die bieden een breed assortiment aan draadloze alarmsystemen.

Type draadloos alarmsysteemKosten alarmsysteem
Draadloos: basis€ 750
Draadloos: uitgebreid€ 1.200

Een basissysteem bestaat uit een centrale, een bewegingssensor en een afstandsbediening. De uitgebreide draadloze alarmsystemen bevatten meerdere sensoren en bieden meer uitgebreide beveiliging.

Wilt u meer informatie over alarmsystemen? U kunt meerdere offertes met elkaar vergelijken en zo meer inzicht krijgen in de verschillende opties en prijzen voor draadloze alarmsystemen. Door slim te vergelijken kunt u aanzienlijk besparen op de uiteindelijk aanschaf van een alarmsysteem.

Draadloze alarmsystemen

Draadloze alarmsystemen zijn door de technologische vernieuwingen steeds betrouwbaarder geworden. Een draadloos alarmsysteem is een makkelijk aanpasbaar en uitbreidbaar systeem. Een draadloos alarmsysteem is verbonden met een centrale meldkamer, die wordt ingelicht zodra de sensoren iets verdachts opmerken.

Draadloos alarmsysteem

Batterijen

Een draadloos alarmsysteem werkt op batterijen. De batterijen van een draadloos alarmsysteem gaan meestal ongeveer drie jaar mee. U krijgt een melding als de batterijen bijna op zijn.

De vele voordelen

Draadloze alarmsystemen hebben vele voordelen. Net zoals bij andere alarmsystemen zijn er draadloze alarmsystemen verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Naast de geprofessionaliseerde systemen zijn er tegenwoordig ook veel doe-het-zelf alarminstallaties te koop. Wat een draadloos alarmsysteem kenmerkt is dat het systeem is voorzien van sensoren. De meest gebruikte sensoren zijn deurcontacten en bewegingsmelders. Andere voordelen zijn dat deze alarmsystemen een eenvoudige bediening hebben en vaak voorzien zijn van een Europees keurmerk. De meeste draadloze alarmsystemen zijn bovendien makkelijk te verhuizen naar een andere woning. Dit zorgt ervoor dat een dergelijk systeem erg flexibel is.

Geen hak- en breekwerk

Het aanschaffen van een draadloos alarmsysteem biedt veel voordelen, zoals dat u niet in de weer hoeft met kabels en ander hak- en breekwerk. Vaak kunt u het systeem zelf installeren, wat een besparing kan opleveren op de totaalkosten. De doe-het-zelf alarmsystemen komen altijd met een uitgebreide handleiding. De mogelijkheid om een installateur in te schakelen is er altijd.

Camerabewaking

Een andere manier van beveiligen is camerabewaking. Het afschrikkende effect van camerabewaking kan een effectief middel zijn tegen inbraakrisico. Camerabewaking biedt de mogelijkheid om beelden terug te kijken en zo tot een reconstructie te komen van wat er is gebeurd. De prijzen van een camerabewakingssysteem variëren van €400 tot €2000.

Vergelijk offertes

Bent u nieuwsgierig naar de kosten van een draadloos alarmsysteem dan kunt u offertes aanvragen. Deze offertes zijn vrijblijvend. Door meerdere offertes met elkaar te vergelijken kunt u kiezen voor een draadloos alarmsysteem dat uw huis optimaal beveiligt. U heeft de mogelijkheid om tot maximaal 4 offertes aan te vragen. Doordat de prijs-kwaliteitverhouding aanzienlijk kan schommelen is het altijd aan te raden om meerdere offertes met elkaar te vergelijken. Zo kunt u tot wel 40% besparen op de aanschaf van een draadloos alarmsysteem.

Draadloos alarmsysteem offertes vergelijken