Beveiligingsbedrijven

De beveiliging van een evenement verschilt van het beveiligen van een winkel. Daarom bestaan er verschillende soorten beveiligingsbedrijven. Lees hier welk beveiligingsbedrijf het best past bij uw eigen wensen.

Beveiligingsbedrijven prijzen

Omdat er aan het beveiligen van een evenement hele andere eisen worden gesteld dan aan het beveiligen van een winkel, kunt u zich voorstellen dat de prijzen nogal uiteen kunnen lopen. Hoeveel u ongeveer betaalt per vorm van beveiliging vindt u hier:

Type beveiliging Per maand/per uurKosten
Objectbeveiligingper maand€ 250
Winkelbeveiligingper uur€ 20
Horecabeveiligingper uur€ 35
Bedrijfsbeveiligingper uur€ 32
Evenementenbeveiligingper uur€ 29

Niet alleen de vorm van beveiliging is van invloed op de prijs die u betaalt, ook tussen verschillende beveiligingsbedrijven kunnen prijsverschillen bestaan. Daarom is het aan te raden om meerdere offertes aan te vragen voordat u definitief uw beveiligingsklus uitbesteedt. Dit om uw keus beter te laten aansluiten.

Wat zijn beveiligingsbedrijven?

Beveiligingsbedrijven zijn bedrijven die zich bezighouden met allerhande beveiligingskwesties voor particulieren en bedrijven. U kunt hierbij denken aan beveiligingsinstallateurs, particuliere alarmcentrales of bewakingsbedrijven. Beveiligingsbedrijven zijn globaal onder te verdelen in 5 branches.

Soorten beveiligingsbedrijven

Er bestaan verschillende soorten beveiligingsbedrijven een selectie is:

  • Objectbeveiliging
  • Winkelbeveiliging
  • Horecabeveiliging
  • Bedrijfsbeveiliging
  • Evenementenbeveiliging

Objectbeveiliging

Onder objectbeveiliging verstaan we de beveiliging van gebouwen en terreinen. Hierbij moet u denken portiers in grote gebouwen. Naast het bewaken van de veiligheid van een gebouw hebben objectbeveiligers vaak ook nog andere taken, zoals bijvoorbeeld het bewaren van de sleutels en het registreren van bezoekers. Een objectbeveiliger huurt u over het algemeen in via een beveiligingsbedrijf.

Winkelbeveiliging

Omdat winkeldiefstal veelvuldig voorkomt, hebben veel winkels ervoor gekozen om hun eigendommen van enige vorm van beveiliging te voorzien. Dit gebeurt op meerdere manieren, veel winkels hebben bijvoorbeeld detectiepoortjes bij de ingang van hun winkel geplaatst of beveiligen hun kleding met plastic beveiligingstags. Ook zijn er soms beveiligers aanwezig. Ook voor advies of informatie over winkelbeveiliging kunt u bij de meeste beveiligingsbedrijven terecht. Kijk voor informatie over een alarmsysteem in uw winkel op onze pagina alarmsysteem winkel.

Beveiligingsbedrijven beveiliging winkel

Horecabeveiliging

Horecabeveiligers vinden we voornamelijk in het nachtleven, denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de bouncers die de toegang van een nachtclub bewaken. Horecabeveiliging heeft in tegenstelling tot de voorgaande vormen van bewaking de specifieke taak om de veiligheid van de gasten te bewaken, waar het bij object- en winkelbeveiliging voornamelijk draait om het bewaken van bezittingen. Horecabeveiliging is daarmee een bijzonderen vorm van beveiliging en daarom is het aan te raden om hiervoor een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf in te huren.

Bedrijfsbeveiliging

Bedrijfsbeveiliging kunt u op verschillende manieren inrichten. Vaak vraagt bedrijfsbeveiliging een complete aanpak en vakkennis. Omdat elke onderneming zijn eigen unieke kenmerken heeft blijft dit type beveiliging maatwerk.

Evenementenbeveiliging

Een passende evenementenbeveiliging kan de sfeer bepalen. Vandaar dat evenementenbeveiliging een duidelijk stempel kan drukken op een feest of evenement. Hier blijft welke beveiligingsbedrijf u kiest persoonlijk. Dit is mede- afhankelijk van de sfeer die u wilt uitstralen.

Professionaliteit beveiligingsbedrijven

Het grootste voordeel van een beveiligingsbedrijf is de professionaliteit. Zo kan een gespecialiseerd bedrijf u het beste voorzien van advies rondom de beveiliging van uw huis, en voltrekt de plaatsing van een alarminstallatie beter en sneller dan wanneer u dit zelf probeert. Beveiligingsbedrijven bieden maatwerk, dus of u nu op zoek bent naar beveiliging in de vorm van onafhankelijke mankracht of simpelweg professionele hulp bij het regelen van de inbraakbeveiliging, u bent bij een beveiligingsbedrijf altijd aan het goede adres. Bovendien voldoen beveiligingsbedrijven aan strenge eisen. Dit kan u altijd controleren aan de hand van keurmerken van bijvoorbeeld de Nederlandse Veiligheidsbranche.

Camerabeveiliging

Is het inhuren van een beveiligingsbedrijf te duur of bent u niet overtuigd van de toegevoegde waarde van fysieke beveiligers? Dan zijn er verschillende alternatieven waar u gebruik van kunt maken. Camerabewaking is bijvoorbeeld een alternatief waar u gebruik van kunt maken als u ter plaatse geen fysieke beveiliging hoeft te hebben. Voor het beveiligen van uw winkel kunt u overwegen detectiepoortjes te gebruiken. Doordat camerabeveiliging zicht biedt over situaties heeft u de mogelijkheid om mee te kijken.

Beveiligingsbedrijven camerabeveiliging

Vergelijk offertes en bespaar tot 40% op beveiliging

Voor een vrijblijvend en deskundig advies over welke type beveiliging u nodig heeft, kunt u contact opnemen met een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf. Een manier om dit te doen, is door gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen voor beveiliging. Op die manier krijgt u inzicht in de verschillende vormen van beveiliging die door beveiligingsbedrijven worden aangeboden, en kiest u eenvoudig voor de voordeligste beveiligingsoptie voor uw woning. Vraagt u nu offertes aan, dan ontvangt u binnen twee werkdagen reactie van bedrijven bij u in de buurt. Door de prijzen en de verschillende beveiligingsbedrijven met elkaar te vergelijken, kunt u tot wel 40% besparen.