Beveiligingscamera

Wilt u zich altijd veilig voelen thuis? En als u een avond uit bent niet bang zijn dat er wat met uw huis gebeurt? Laat dan een beveiligingscamera buiten installeren. Deze houdt dag en nacht uw huis in de gaten. Zo gaat u zonder zorgen op pad en slaapt u ‘s nachts met een gerust hart. Lees snel verder en ontdek meer over de verschillende beveiligingscamera’s en de kosten die daarbij komen kijken.

 Kosten beveiligingscamera

U wilt een beveiligingscamera laten installeren zodat u zich geen zorgen meer maakt over een eventuele inbraak. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Deze ziet u in de onderstaande tabel met daarbij de gemiddelde kosten.

Soort beveiligingscameraGemiddelde prijs (incl. btw)
Dummy beveiligingscamera€ 10 - € 40
Draadloze beveiligingscamera€ 150 - € 400
Intercom met camera € 200 - € 400
Beveiligingscamera met nachtzicht€ 250 - € 450

Kiest u bijvoorbeeld voor een intercom met camera bij de voordeur en een beveiligingscamera met nachtzicht aan de achterkant van uw huis. Ga dan uit van zo’n € 650, inclusief montage. Zoals u in de tabel ziet lopen de prijzen van de verschillende bewakingscamera’s uiteen. Dit komt door het soort camera en de mogelijkheden van de camera. Daarnaast heeft het ook met de kwaliteit van de camera te maken. Wel is het goed om te weten dat alle camera’s een CE-keurmerk hebben. Maar dit is niet het enige waar prijsverschil in zit. Specialisten hanteren verschillende prijzen voor het plaatsen van een beveiligingscamera. Zo plaatst de ene specialist een beveiligingscamera met nachtzicht voor € 450, terwijl een andere specialist dit doet voor € 350. U wilt niet te veel betalen. Vraag daarom gratis en geheel vrijblijvend, binnen 2 minuten tot wel 4 offertes aan van specialisten bij u in de buurt. Zo bespaart u tot wel 40% op uw aankoop. Op de offertes hoeft u niet lang te wachten, deze heeft u namelijk al binnen 2 werkdagen in huis.

Beveiligingscamera offertes vergelijken

Beveiligingscamera soorten

Met camerabeveiliging buiten heeft u zicht op wat er in en rondom uw huis plaatsvindt, maar daarnaast heeft een beveiligingscamera laten installeren ook een preventieve werking. Inbrekers worden afgeschrikt en lopen liever een straat verder waar ze niet gezien worden. U laat een beveiligingscamera plaatsen, maar uit welke soorten heeft u de keus? We maken onderscheid tussen 5 verschillende soorten:

  • dummy beveiligingscamera
  • draadloze beveiligingscamera
  • intercom met camera
  • beveiligingscamera met infrarood
  • beveiligingscamera met nachtzicht

Dummy beveiligingscamera

Een dummy camera is een niet werkende camera, maar omdat het qua uitstraling wel een camera is heeft de camera een preventieve werking. Inbrekers worden afgeschrikt doordat zij denken dat ze gezien worden. Een dummy camera buiten is een goedkope manier om ongenode gasten buiten de deur te houden.

Dummy beveiligingscamera

Draadloze beveiligingscamera

Kiest u voor een draadloze beveiligingscamera buiten om uw huis te beveiligen, dan is het niet nodig om draden te trekken en hoeft er geen hak- en breekwerk aan te pas te komen. De camera wordt aan de muur gemonteerd en is makkelijk mee te nemen in het geval dat u gaat verhuizen. Doordat de draadloze bewakingscamera op batterijen werkt, doet de camera het ook als er bijvoorbeeld stroomstoring is. Zorg wel dat u de batterijen jaarlijks controleert, zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Intercom met camera

Heeft u ook vaak dat u net boven bent als de visite voor de deur staat? Door het kiezen van een intercom met camera heeft, maakt u de deur vanaf boven open en loopt u rustig naar beneden. Deze vorm van camerabewaking is niet alleen hiervoor erg handig, maar u ziet het ook als er een ongewenst persoon voor de deur staat die de deur open probeert te maken.

Intercom met beveiligingscamera

Beveiligingscamera met nachtzicht

Door te kiezen voor een camerasysteem met nachtzicht, heeft u niet alleen de scherpste beelden overdag, maar ook ‘s nachts. U ziet precies wie er om uw huis is en grijpt in op het moment dat u het niet vertrouwd. Is er onverwacht toch nog een poging tot inbraak gedaan ‘s nachts? Dan heeft u de daders scherp in beeld en spoort de politie de daders sneller op.

Bespaar op uw beveiligingscamera

Door een beveiligingscamera te laten installeren, voelt u zich niet alleen dag en nacht veilig, u heeft ook zicht op wat er is gebeurd in de tijd dat u van huis bent geweest. Maar u wilt niet nadat u uw beveiligingscamera heeft geplaatst horen het vele male goedkoper had kunnen zijn. Vergelijk daarom altijd van tevoren offertes van meerdere offertes. Door te vergelijken bespaart u tot wel 40% op uw beveiligingscamera. Het kost natuurlijk veel tijd om bij verschillende specialisten offertes aan te vragen. Vraag daarom nu hier gratis en geheel vrijblijvend tot wel 4 offertes aan bij specialisten bij u in de buurt. U vult 1 offerteaanvraag in, een klus die binnen slechts 2 minuten is geklaard. De offertes ontvangt u al binnen 2 werkdagen. Nadat u de offertes heeft ontvangen, ziet u welke specialist uw klus het voordeligst uitvoert.

Beveiligingscamera offertes vergelijken