Kosten inbraakbeveiliging

Hoe kunt u als consument een inbraak voorkomen? Oriënteer zelf op de verschillende kosten van inbraakbeveiliging.

Kosten inbraakbeveiliging

Hieronder een overzicht van de kosten van inbraakbeveiliging en de typen beveiliging waaruit u kunt kiezen. Als u zichzelf extra wilt beveiligen kunt u ook kiezen om een paar beveiligingsvormen te combineren.

Soorten inbraakbeveiliging Kosten
Alarmsystemen€ 150 - € 800
Camerabewaking€ 300 - € 1.300
Deurbeveiliging€ 800 - € 2.000
Raambeveiliging€ 40 - € 200
Veiligheidsdeuren€ 600 - € 2.000
Veiligheidsrolluik€ 400 - € 2.500

Wilt u geïnformeerd worden over de verschillende mogelijkheden, vraag dan nu een offerte aan en vergelijk de kosten van inbraakbeveiliging.

Kosten in

Inbraakbeveiliging is een verzamelterm voor alle beveiligingsmaatregelen dat u neemt om uw huis te beveiligen tegen een mogelijke inbraak. U kunt kiezen uit verschillende soorten beveiliging. Inbraakbeveiliging is weer onder te verdelen in onderstaande categorieën dat zijn:

Een gedegen inbraakbeveiliging voorkomt mogelijke inbraak. Inbraakbeveiliging zorgt er ook voor dat als er wel wordt ingebroken dat het proces vertraagd wordt. Elk type inbraakbeveiliging heeft weer andere voor- en nadelen. In de volgende alinea kunt u lezen wat de voordelen en de kosten van inbraakbeveiliging zijn.

Kosten inbraakbeveiliging

Voordelen van inbraakbeveiliging

De kosten van inbraakbeveiliging is afhankelijk van de type inbraakbeveiliging dat u wilt. Als u weet waarom u inbraakbeveiliging nodig heeft kunt een betere keus maken en weet u naar welke inbraakbeveiliging u specifiek kunt zoeken. Dus inventariseer waar u tegen beveiligd wilt worden. Hieronder kunt u lezen wat de voordelen zijn van de verschillende inbraakbeveiligingsmogelijkheden.

Alarmsystemen

Alarmsystemen zijn er in allerlei types. De drie hoofdsystemen zijn het draadloze alarmsysteem, bekabelde alarmsysteem en het hybride alarmsysteem. De kosten van deze alarmsystemen liggen tussen de € 300 en € 2.500. Afhankelijk van uw eigen wensen en voorkeuren kunt een dergelijk alarmsysteem uitbreiden. Denk bij het aanschaffen van een alarmsysteem ook aan het installeren van de installatie. U kunt dit zelf doen, maar een specialist kan dit ook voor u doen. De kosten voor professionele installatie beginnen bij ongeveer € 100.

Camerabewaking

Een voordeel van camerabewaking is dat u door middel van een camera zicht heeft op uw eigendommen. Dit kan bij inbraak tevens als bewijsmateriaal dienen. Camerabewaking kan op verschillende manieren ingezet worden en op verschillende plaatsen worden geïnstalleerd. De kosten van een beveiligingscamera liggen tussen € 80 en € 800. Dit is ook weer afhankelijk of u extra functies op uw beveiligingscamera wilt. De kosten van een compleet camerabewakingssysteem liggen tussen € 700 en € 2.000 euro.

Deurbeveiliging

Veiligheidsdeuren of gepantserde deuren zorgen ervoor dat een inbreker moeite heeft met het openbreken van de deur. Het voordeel van deurbeveiliging is dat u met minimale inzet uw woning kan beveiligen. Deurbeveiliging is voornamelijk gericht op steeksloten. Het beveiligen van uw deur helpt om uw huis een inbraakvrij element te geven. Een deurbeveiliging heeft u voor € 800.

Raambeveiliging

Bij inbraak zijn ramen vaak een zwakke plek. Raambeveiliging kunt u op allerlei manieren toepassen. Dat kan door middel van een raamslot, kierstandhouder, raambalk en vergrendelbare raamgreep. De kosten voor raambeveiliging beginnen bij € 40.

Rolluiken

Rolluiken helpen uw ramen isoleren, kunnen dienen als zonwering, maar zijn vaak ook inbraakwerend of -vertragend. Veiligheidsrolluiken kunnen op maat gemaakt worden maar zijn ook verkrijgbaar in standaard modellen. De prijzen van een veiligheidsrolluik variëren van € 400 tot € 2.500, mede afhankelijk van het formaat dat gewenst is.

Inbraakbeveiliging rolluiken

Montagekosten

De montagekosten voor het installeren van een inbraakbeveiliging zijn afhankelijk van uw woning en de gewenste vorm van beveiliging. Gaat het om het aanbrengen van eenvoudige raambeveiliging, of moet er een compleet alarmsysteem worden geïnstalleerd? Zorg dat u altijd goede afspraken maakt met een leverancier voor al dan niet inbegrepen montagekosten van inbraakbeveiliging. Wat hiervoor ook al helpt, is het goed bestuderen van een offerte.

Vergelijk offertes

De kosten van inbraakbeveiliging blijft maatwerk, en is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Schakel dan een specialist in die u kan informeren over de verdere mogelijkheden. Door verschillende offertes met elkaar te vergelijken kunt u gemakkelijk geld besparen. Dit verschil kan wel oplopen tot 40%. Vraag daarom nu meerdere offertes aan en vergelijk de verschillende kosten van inbraakbeveiliging. U ontvangt binnen twee werkdagen een reactie van bedrijven. U heeft de mogelijkheid om maximaal 4 offertes te ontvangen. Door verschillende opties met elkaar te vergelijken maakt u altijd de beste keus voor inbraakbeveiliging. Bovendien bespaart u op uw verzekeringspremie als u uw woning beveiligt en laat certificeren met het Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Inbraakbeveiliging offertes vergelijken